Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere AGF’er: En del anderledes i Vendsyssel

Tilværelsen i Vendsyssel FF er noget anderledes end i AGF, mener Alexander Juel Andersen.

Efter et par skadesplagede år i AGF skiftede Alexander Juel Andersen til Superliga-oprykkerne Vendsyssel FF, da hans kontrakt udløb denne sommer.

Det har været en omvæltning for forsvarsspilleren. I den nordjyske klub er der nemlig mere ro i dagligdagen i forhold til i AGF, hvor der var et enormt pres, og det er en fin kontrast. Det fortæller Juel Andersen til Vendsyssel FF’s hjemmeside.

- Når man siger Århus, så siger man automatisk AGF. En kæmpestor klub med masser af traditioner, kæmpe mediepres, bevågenhed og en stor fanskare, som ved, hvad de vil have! Der er altid et stort forventningspres, velvidende at holdets modstandere ALTID bare vil give en 110% indsats. Alle vil bare vinde over AGF. Det var dog også fedt.

- Så er forholdene en del anderledes i Vendsyssel, hvor de dejlige faciliteter og ikke mindst roen i dagligdagen er en fin kontrast. På trods af bevågenheden i Vendsyssel naturligvis er øget en del, så er der fredeligt i Vrå. Her er mere familiært. Masser af folk er involveret i at arbejde og støtte op om spillerne i vores dagligdag. Dette er vi alle opmærksomme på og en kæmpe respekt til alle dem, lyder det fra Juel Andersen.

Alexander Juel Andersen nåede fra 2013 til 2018 at spille 112 kampe for AGF, men i den forgangne sæson blev det blot til en enkelt kamp i Superligaen som følge af skader. I den indeværende sæson har han til gengæld spillet i samtlige af Vendsyssel FF's otte Superliga-kampe.