• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Birmingham kan få pointstraf efter danskertransfer

Medie: Birmingham kan få pointstraf efter danskertransfer
Foto: Getty Images

Birmingham City FC risikerer at få fratrukket 12 point som følge af, at de brød deres transferforbud, da de hentede danske Kristian Pedersen til klubben.

Af Victor Risager

I sommerens transfervindue skiftede den danske venstreback Kristian Pedersen fra Union Berlin til Birmingham City FC, men det var ikke et skifte uden problemer.

Birmingham City FC var således underlagt et transferforbud som følge af økonomiske problemer, og de måtte blot hente fem spillere på fri transfer eller lejeaftaler i transfervinduet.

Læs også: Halvanden måned efter køb: Dansker får endelig lov til at spille i England

Det betød også, at Pedersen måtte vente indtil kort inden sæsonpremieren, inden han vidste, om han kunne optræde for klubben. Han fik dog endelig lov til at spille for klubben, og han har indtil videre spillet i alle sæsonens seks kampe for Birmingham City FC.

Men sagen er ikke helt overstået endnu.

Der er således blevet nedsat en kommission, som skal høre Birmingham City FC og den engelske ligaforening, EFL’s, argumenter, inden de beslutter sig for en passende straf. Det bekræfter en talsperson fra EFL over for Sky Sports.

Og her skulle EFL efter sigende ønske, at Championship-klubben fratages 12 point. Det skriver Telegraph.

Hvis Pedersen og kompagni får fratrukket 12 point vil de have -8 point, da de blot har hentet fire point i sæsonens første seks runder, og det vil selvsagt gøre deres mål om overlevelse i Championship endnu sværere at opnå.

Superliga

Mere Superliga

Fokus