Helsingør tæt på ny cheftræner: Det bliver snart
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Helsingør tæt på ny cheftræner: Det bliver snart

FC Helsingør nærmer sig en ny cheftræner, og de kan forhåbentlig præsentere ham i næste uge, fortæller direktøren.

Efter fem år som cheftræner i klubben stoppede Christian Lønstrup i slutningen af august i FC Helsingør på grund af uoverensstemmelser med hensyn til trupsammensætning og spillestil. Og direktør Janus Kyhl fortalte også, at det måske var på tide at få friske kræfter ind på posten.

- Vi er kede af at se Christian forlade os. Han har om nogen været frontfiguren for den fremgang FC Helsingør har haft den sidste håndfuld år. Når det er sagt, deler vi Christians vurdering af, at det måske er på tide at få friske kræfter ind på trænerposten og nye øjne på projektet, lød det fra Janus Kyhl på daværende tidspunkt.

Og de friske kræfter er tæt på at være på plads.

Kyhl fortæller således til sn.dk, at de snart kan præsentere Christian Lønstrups afløser, men understreger, at det ikke bliver i denne uge.

- Det bliver snart, men ikke i denne uge. Forhåbentlig kan vi i næste uge melde noget ud. I sportsverdenen kan ting gå meget stærkt, lyder det fra direktøren.

Kyhl fortæller desuden til mediet, at der har været meget interesse og flere henvendelser fra udlandet, men at han fokuserer mere lokalt. Det bliver dog ikke den midlertidige cheftræner, Marc Thevis, forsikrer han.

FC Helsingør ligger i øjeblikket nummer seks i 1. division med ni point efter syv runder. De møder søndag Thisted, der ligger på tredjepladsen i rækken.