• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Chelsea kiggede på fransk landsholdsmålmand inden rekordkøb af Kepa

Chelsea kiggede på fransk landsholdsmålmand inden rekordkøb af Kepa
Foto: Getty Images

Chelsea havde den franske landsholdsmålmand, Alphonse Areola, på blokken. Men den engelske storklub endte med at købe Kepa Arrizabalaga for et rekordbeløb.

Af Morten Jørgensen

Der er blevet foretaget en ændring på målmandsposten i Chelsea. Ud er gået Thibaut Courtois, og ind er kommet Kepa Arrizabalaga. Det kunne dog have været en anden spiller, som Chelsea havde købt.

Inden klubben besluttede sig for at købe Kepa Arrizabalaga, der endte med at blive verdens dyreste målmand med et prisskilt på 592 kroner, havde the Blues et kig på den franske landsholdsmålmand, Alphonse Areola.

- Vi snakkede meget sammen over sommeren. Han ønskede at komme hertil, men den endelige beslutning var ikke min, fortæller Chelseas målmandstræner, Christophe Lollichon, til Le Figaro.

Den franske målmandstræner har længe haft et godt øje til Paris Saint-Germain-målmanden, som fik sin landsholdsdebut tidligere på ugen.

- Det havde været en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Jeg behøvede ikke at vente indtil torsdag for at opdage Alphonse. I min bog er han allerede den bedste franske målmand i dag, siger han blandt andet.

25-årige Alphonse Areola er startet inde i de seneste to kampe for Paris Saint-Germain, men det ventes at Gianluigi Buffon over hele sæsonen vil være den foretrukne mand mellem stængerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus