• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Mandagens rygtebørs (opdat.): Chelsea vil handle i Milan

Mandagens rygtebørs (opdat.): Chelsea vil handle i Milan
Foto: Getty Images

Vi er klar med ugens første rygtebørs, der som altid byder på de varmeste rygter for de største ligaer

Af Mikkel Sloth

Alessio Romanogli og Mattia Caldara fra AC Milan til Chelsea
Note: Sarri vil styrke Chelsea-defensiven med AC Milan-duoen allerede til januar. Det kunne blive vanskeligt, da Romanogli lige har forlænget sin kontrakt, og Caldara blev hentet i sommer. Førstnævnte har båret anførerbindet i AC Milans to første opgør i sæsonen, så hans stjerne er stor i det italienske.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Federico Chiesa fra Fiorentina til Juventus
Note: Den 20-årige kantspiller har allerede spillet seks landskampe for Italien, og spørgsmålet er, hvor længe Firenze-klubben kan holde på Chiesa. Han skulle angiveligt være ønsket i flere af de største klubber i Italien, og nu melder Juventus sig også på banen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Suso fra AC Milan til Chelsea
Note: Sarri håber, at Chelsea velvilje i forbindelse med AC Milans lejeaftale med Bakayoko tillader, at milaneserne vil sælge den spanske midtbanespiller Suso.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus og Paulo Dybale fra Juventus til Manchester United
Note: Paul Pogba har længe lignet en, der er klar til at forlade Manchester United, og han vil angiveligt helst tilbage til sin tidligere klub Juventus. Her render argentinske Paulo Dybala rundt, og ham vil Manchester United meget gerne have fat i. Derfor vil den engelske storklub ganske enkelt foreslå, men de to klubber bytter lige over.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Julian Weigl fra Borussia Dortmund til Manchester City
Note:
Pep Guardiola vil gerne have en erstatning klar for Fernandinho, der efterhånden er blevet 33 år. Løsningen har han fundet i den ti år yngre Julian Weigl, men han bliver ikke helt billig. Dortmund har nemlig smidt et prisskilt på lidt over 500 millioner kroner på den 23-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Neymar fra Paris Saint-Germain til FC Barcelona
Note:
Der har været drama omkring Neymar fra det sekund, han landede i Frankrig, og han skal aldrig været faldet helt til hos PSG. Derfor har han nu fortrudt sit rekordkifte og vil tilbage til FC Barcelona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Raphaël Varane fra Real Madrid til Manchester United
Note:
José Mourinho har i lang tid været stor fan af den franske forsvarsspiller, der spillede en stor slutrunde da Frankrig blev verdensmester denne sommer. Den portugisiske manager vil betale næsten hvad som helst for Varane, og det vil de nu udnytte i Real Madrid, der er klar til at sælge næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Diario Gol

Piotr Zieliński fra Napoli til Real Madrid
Note:
Den polske midtbanespiller har gjort det fremragende i Napoli, og det har fået de helt store europæiske klubber til at få øjnene op for ham. Både Liverpool og Manchester City har været meldt interesseret, og de kan nu se frem til at få konkurrence fra Real Madrid. Han har dog lige skrevet under på en ny kontrakt med en frikøbsklausul på næsten 900 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus