Video : Tipsbladet
Superliga

Laursen vild med Brøndby-spillestil: Jeg kan lære rigtig meget

Nikolai Laursen er glad for at være hjemme i Brøndby IF, hvor han glæder sig over spillestilen.

Efter et par år hos PSV Eindhoven i Holland vendte Nikolai Laursen denne sommer tilbage til Brøndby IF på en lejeaftale.

Men selv om det er tre år siden, at han forlod klubben, føles det stadig som at komme hjem, og han kender stadig alle. Men det er ikke kun idéen om at vende tilbage til sin barndomsklub, der trak Laursen tilbage til Brøndby IF.

Det var også det fodboldmæssige, og han tror på projektet og mener, at spillestilen vil hjælpe med at gøre ham til en mere komplet fodboldsspiller.

- I starten føltes det da lidt mærkeligt at være tilbage her. Men det har været superdejligt, og jeg kender jo alle, så det er som at komme hjem. Og rent fodboldmæssigt var jeg jo heller ikke taget tilbage, hvis jeg ikke troede på projektet, og at jeg kunne bruges som fodboldspiller. Så det giver mening, det hele.

- Jeg har fulgt lidt med, og det tiltaler mig helt vildt meget, at Brøndby igen er med oppe og spille om medaljer. Men også at få implementeret spillestilen betyder noget. Der er mange elementer i den, jeg kan lære rigtig meget af, og som kan gøre mig til en mere komplet fodboldspiller, fortæller Laursen til Brøndby IF's hjemmeside. 

Nikolai Laursen fik et forrygende comeback til startopstillingen i Superligaen, da han i den seneste runde startede inde mod FC Midtjylland. Den 20-årige offensivspiller var nemlig involvert i begge Brøndby-mål i 2-2-kampen, da han både stod for et oplæg og en scoring.