• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Napoli-stopper: Ronaldo får sværere ved at score 40 mål i Italien

Napolis Raul Albiol håber, at Ronaldo får sværere ved at score mange mål i Italien.

Af Victor Risager

Cristiano Ronaldo skiftede denne sommer fra Real Madrid i La Liga til Juventus i Serie A, men den portugisiske superstjerne har ikke fået en optimal start i sin nye klub.

For selv om Juventus har vundet sæsonens første tre kampe, har Ronaldo endnu ikke fået sendt bolden i nettet. Og han kan godt vænne sig til, at det er sværere at score mål i Italien, advarer Napoli-stopperen Raul Albiol, der tidligere har spillet sammen med Ronaldo i Real Madrid.

- Det er rigtigt, at italiensk fodbold er mere taktisk, defensivt og meget fysisk, så man skal vide, hvordan man skal spille. Cristiano er en fantastisk spiller med enorm kvalitet, men i Italien vil det være sværere for ham at score 40 mål, fortæller han ifølge spanske AS.

Albiol frygter dog, at Ronaldo nok skal finde målstøvlerne frem igen, og indrømmer, at det mest af alt er et håb, da en målfarlig Ronaldo vil være godt for Napolis konkurrenter, Juventus.

- Jeg håber også, at han ikke scorer så mange, fordi det ville være godt for Juventus, men dårligt for Napoli.

- Men han startede også langsomt med Madrid sidste sæson. Han scorede ikke mål i starten af sæsonen, men han sluttede igen med nogle vilde tal. Hvis Cristiano har brugt hele sin karriere til at score tonsvis af mål hvert år, er det ikke tilfældigt, slutter Albiol.

Juventus topper Serie A med maksimumpoint efter tre runder, mens Albiols Napoli er på femtepladsen med seks point.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus