• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Andreas Arp

Henderson roser Rashford: En fantastisk spiller

Liverpools Jordan Henderson slår fast, at Manchester Uniteds Marcus Rashford er en vigtig del af det engelske landshold.

Af Andreas Arp

Det var primært i indhop, at Manchester Uniteds 20-årige angriber Marcus Rashford fik sine minutter, da England tidligere på året sluttede som nummer fire ved VM-slutrunden i Rusland.

I lørdags fik den unge angriber så chancen fra start, da England mødte Spanien i Nations League. Raheem Sterling er nemlig skadet, og Jamie Vardy har annonceret sit landsholdsstop, og Marcus Rashford viste da også sit værd, da han scorede englændernes ene mål i 1-2-nederlaget. 

Landsholdsanfører Jordan Henderson, der til dagligt spiller i Liverpool, er da heller ikke i tvivl om, at United-angriberen kan blive en ledende stjerne på landsholdet:

- Vi ved alle, hvor talentfuld Marcus (Rashford red.) er. Hans afslutning var god. Han havde en eller to mere, der med lidt held også var gået ind, og han så skarp ud. 

- Han er altid i bevægelse og er en evig trussel i kontraangrebene. Han er en fantastisk ung spiller, så han skal bare blive ved med at lære og forbedre sig. Han er en vigtig del af holdet, siger Henderson til Sky Sports. 

Marcus Rashford får endnu engang chancen for at vise sig frem i morgen, tirsdag, når England møder Schweiz i en venskabskamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus