Dagens Double: Nye tæsk til Island i Nations League
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Nye tæsk til Island i Nations League

Island tabte med hele 6-0 til Schweiz i lørdags, og nu venter så en kamp mod Belgien. Hård kost. Andetsteds tager Spanien imod Kroatien.

Spilstop 20:45
Island - Belgien: 2-tallet
Odds 1,33 ved 888sport

Spilstop 20:45
Spanien - Kroatien: 1-tallet
Odds 1,65 ved 888sport

Samlet odds: 2,19 ved 888sport

Vi tippede godt nok mod Island, da de mødte Schweiz i lørdags, men 6-0-nederlaget var alligevel overraskende stort. Islændingene har taget hul på tiden uden Hallgrimsson, og det kommer formentlig til at tage noget tid, inden det fungerer. Island mangler fortsat nøglespillere.

Det brølestærke belgiske landshold, der hentede bronze ved VM i Rusland, kommer lige fra en 0-4-sejr over Skotland (træningskamp). Der er kvalitet over hele linjen hos belgierne, der bør kunne matche Island i størstedelen af spillets facetter.

Island har hjemmebanefordelen, men det rækker ikke. 2-tallet her.

Vi var på Spanien +0,5 (AH), da de slog England med 1-2 i lørdags, og vi går med spanierne igen nu. Denne gang tester vi den rene spanske sejr.
Kroatien har sagt farvel til profiler som Mandzukic og Subasic i kølvandet på VM-slutrunden, og i forsvaret er der skadesfravær til Lovren og nu også Vida. Defensiven kan få svært ved at stå imod mod spanierne, selvom disse igen ventes uden Costa.

Luis Enrique debuterede med en sejr, og den spanske landstræner råder over et hold, der skal være i stand til at dominere Kroatien på hjemmebane.

1-tallet spilles.

Leveret af SpilXperten.com.