• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Nye tæsk til Island i Nations League

Dagens Double: Nye tæsk til Island i Nations League
Foto: Getty Images

Island tabte med hele 6-0 til Schweiz i lørdags, og nu venter så en kamp mod Belgien. Hård kost. Andetsteds tager Spanien imod Kroatien.

Af SpilXperten.com

Spilstop 20:45
Island - Belgien: 2-tallet
Odds 1,33 ved 888sport

Spilstop 20:45
Spanien - Kroatien: 1-tallet
Odds 1,65 ved 888sport

Samlet odds: 2,19 ved 888sport

Vi tippede godt nok mod Island, da de mødte Schweiz i lørdags, men 6-0-nederlaget var alligevel overraskende stort. Islændingene har taget hul på tiden uden Hallgrimsson, og det kommer formentlig til at tage noget tid, inden det fungerer. Island mangler fortsat nøglespillere.

Det brølestærke belgiske landshold, der hentede bronze ved VM i Rusland, kommer lige fra en 0-4-sejr over Skotland (træningskamp). Der er kvalitet over hele linjen hos belgierne, der bør kunne matche Island i størstedelen af spillets facetter.

Island har hjemmebanefordelen, men det rækker ikke. 2-tallet her.

Vi var på Spanien +0,5 (AH), da de slog England med 1-2 i lørdags, og vi går med spanierne igen nu. Denne gang tester vi den rene spanske sejr.
Kroatien har sagt farvel til profiler som Mandzukic og Subasic i kølvandet på VM-slutrunden, og i forsvaret er der skadesfravær til Lovren og nu også Vida. Defensiven kan få svært ved at stå imod mod spanierne, selvom disse igen ventes uden Costa.

Luis Enrique debuterede med en sejr, og den spanske landstræner råder over et hold, der skal være i stand til at dominere Kroatien på hjemmebane.

1-tallet spilles.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.