Rosenborg har beklaget over for taxaselskab: Det er det rette at gøre
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Rosenborg har beklaget over for taxaselskab: Det er det rette at gøre

Selv om Nicklas Bendtner ikke er dømt endnu, og selv om Rosenborg BK mangler at få det fulde overblik over sagen, har klubben beklaget over for DanTaxi, at deres chauffør er kommet til skade.

Nicklas Bendtner skal stille til træning i Rosenborg BK i morgen. Så meget står klart oven på weekendens anmeldelse om vold mod en taxachauffør, men det er stort set også det eneste aspekt af sagens videre forløb, der ligger fast.

For i Rosenborg er de ikke meget for at fælde dom over deres angriber, før de har haft lejlighed til at tale ordentligt med ham. Før klubben siger og gør mere, er den opsat på at få det fulde overblik over hændelsen.

- Vi kan ikke sige andet, end at vi har snakket med Nicklas, og at vi kan bekræfte, at han har været involveret i en hændelse i København. Så er der altid flere sider af en sag, og det er vigtigt at indhente fakta, siger Tove Moe Dyrhaug, der er daglig leder i Rosenborg, til Aftenposten.

Som det fremgik af en pressemeddelelse tidligere på dagen, har klubben allerede beklaget over for taxaselskabet DanTaxi, hvis chauffør har brækket kæben. 

- Som sagt kender vi endnu ikke hele hændelsesforløbet. Men det, vi ved, er, at taxachaufføren er skadet. Så er det på sin plads for os som klub at gøre det sådan, siger Moe Dyrhaug.

Heller ikke Åge Hareide var interesseret i at sige det store om Nicklas Bendtners voldssag, da han blev spurgt ind til det efter gårsdagens sejr over Wales. Han understregede dog på et generelt plan, at voldsdømte ikke kommer på landsholdet under ham.

- Nej, det vil være helt utænkeligt, hvis det skulle gå så langt, sagde Hareide.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at Nicklas Bendtner endnu ikke er dømt i sagen med taxachaufføren.