• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet.dk

Bendtner-kæreste: Det var selvforsvar

Bendtner-kæreste: Det var selvforsvar
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, siger, at det var selvforsvar, da Nicklas Bendtner angiveligt slog en taxachauffør natten mellem lørdag og søndag.

Af Tipsbladet.dk

Den danske angriber Nicklas Bendtner, 30 år, blev natten mellem lørdag og søndag anholdt for at slå en taxachauffør. Chaufføren måtte efterfølgende på hospitalet, mens Nicklas Bendtner ifølge Ekstra Bladet er blevet sigtet.

Rosenborg-angriberen har hidtil ikke udtalt sig, men ventes at være tilbage i Trondheim tirsdag, hvor han måske kommer med en udtalelse - nu er der dog nyt fra Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, der via sin Instagram-konto kalder det for selvforsvar, da Bendtner altså angiveligt slog taxachaufføren.

- Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere, så det diskuterede vi stadig, da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning, end vi bad om. Taxameteret viste lidt over 50 kroner, da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok, skriver Philine Roepstorff og forklarer:

- Han laver en u-vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod, os og min mand slår ham én gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas, der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den, man elsker, når man føler sig truet, er ikke forkert i mine øjne.

- Det var en situation mellem et kærestepar og en taxachauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar, og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil - men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør - det har ikke været drengestreger eller dumheder - det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

Dantaxi udtalte sig allerede i søndags, hvor selskabet forklarede, at en chauffør var blevet slået og havde brækket kæben. Her fortalte kommunikationschef Rasmus Krochin også, at sagen er anmeldt til politiet.

Rosenborg har sagt, at man vil tage sig tid til at få alle de relevante oplysninger på plads, inden klubben vil beslutte, om den vil reagere på sagen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus