Portugal slog tandløse italienske reserver

På mål af André Silva besejrede Portugal et italiensk landshold, som stillede med ni nye i forhold til seneste landskamp.

Hjemmeholdet dominerede fra kampens begyndelse, og det kastede flere gode muligheder af sig, men den sidste skarphed manglede, og derfor stod det også 0-0 ved pausen.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor Portugal havde bolden mest, og generelt var de i kontrol.

Efter 48 minutters spil bragte portugiserne sig foran. En fejl i opstillet blev opsnappet af Bruma. Han fandt med en flad aflevering André Silva midt i feltet, som smart sparkede sit hold i front.

Italien, som havde udskiftet ni spillere fra fredagens 1-1 kamp hjemme mod Polen, havde ikke meget at komme med. Den eneste, der viste glimt af farlighed, var Simone Zaza. Det var også til Zaza, der havde gæsternes få muligheder, men det kom aldrig helt tæt på en udligning.

Med sejren er Portugal i spidsen af A-ligaens gruppe 3 i UEFA Nations League, som består af Portugal, Polen og Italien.