1. division

Silkeborg-træner: En sejr med ekstra glæde

Silkeborg IFs træner, Michael Hansen, er yderst tilfreds efter mandagens 2-4 sejr over Hvidovre. Han roser i den sammenhæng klubbens nye angriber, Ronnie Schwartz.

Silkeborg har fået en svingende start på livet i Nordic Bet Ligaen, og det kostede også pladsen i trænersædet for Peter Sørensen efter en skuffende sæsonstart.

Michael Hansen er hentet ind som ny træner i Silkeborg, inden Kent Nielsen tager over til næste sommer, og Hansen og resten af Silkeborg fik mandag aften en vigtig sejr på udebane over Hvidovre, da de vandt med 2-4.

Kampen vippede frem og tilbage resultmæssigt, så Michael Hansen var meget tilfreds med, at SIlkeborg i sidste ende kunne tage de tre point med hjem.

- Vi kom under tryk i 1. halvleg, men får det egentlig godt løst i slutningen af halvlegen. Men straffesparket og den efterfølgende scoring til 2-1 til dem ændrer kampen igen. Det var jo frem og tilbage hele tiden. Først kom vi foran, og så var vi bagud 1-2 i 2. halvleg, så det giver da ekstra glæde, at det så i sidste ende lykkedes os at vinde 4-2, sagde Michael Hansen ifølge Silkeborgs hjemmeside

Silkeborg-træneren er også meget tilfreds med sin nye angriber, Ronnie Schwartz, der scorede i sin debut i onsdags og blev dobbelt målscorer i mandagens sejr.

- Jeg kunne jo godt sige noget om, hvor fint han arbejdede defensivt, for det gjorde han. Men han er jo hentet for at score mål, og så er det jo rigtig fint, at han allerede gjorde det i dag, sagde Michael Hansen efter kampen ifølge klubbens hjemmeside.

Silkeborg IF står noteret for ti point i de første otte kampe. På søndag tager de imod FC Helsingør i et nedrykkerogør.