Tirsdagens rygtebørs (opdat.): United vil have udlejet Real-stjerne
Foto: Getty Images
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): United vil have udlejet Real-stjerne

Tipsbladet.dk giver dig her tirsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Mesut Özil fra Arsenal til Fenerbahce
Note:
 Der har været rygter om gnidninger mellem den nye Arsenal-manager, Unai Emery, og Mesut Özil, og nu skulle Fenerbahce angiveligt være interesseret i at hente Özil til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Hirving Lozano fra PSV Eindhoven til Atletico Madrid
Note: Hirving Lozano var en af VMs positive overraskelser, men det førte ikke til et skifte i sommerens transfervindue. Atletico Madrid har dog angiveligt fået øjnene op for den mexicanske kant, som de ønsker at hente til klubben til januar eller til næste sommer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Benjamin Pavard fra Stuttgart til FC Barcelona
Note
: Benjamin Pavard tog Frankrig og verden med storm, da han gik fra ukendt, fransk back til verdensmester ved sommerens VM-slutrunde. Barcelona ønsker angiveligt at hente Pavard til næste sommer, og Barcelonas franske sportsdirektør Eric Abidal arbejder efter sigende allerede på et skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Timo Werner fra RB Leipzig til Juventus
Note:
Juventus har en skræmmende offensiv, men nu ønsker de angiveligt at forstærke sig yderligere på de forreste pladser, hvor de har udset sig RB Leipzigs tyske angriber Timo Werner. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Ilkay Gündogan fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Barcelona søger efter yderligere forstærkning til midtbanen og har udset sig Gündogan som manden. Det spanske storhold vil købe tyskeren i januars transfervindue, men midtbanespilleren foretrækker angiveligt at blive i England.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

John Terry til Spartak Moskva
Note: 37-årige John Terry var meldt så godt som enig med Spartak Moskva, men lønnen splitter parterne. Den engelske midtstopper forlanger i første omgang mere, end russerne er villige til at betale, men forhandlingerne genoptages angiveligt i løbet af de næste dage.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport-Express

James Rodriguez til Manchester United
Note: Den colombianske stjerne, James Rodriguez, er stadig udlejet af Real Madrid til Bayern München. Manchester United vil dog gerne tilknytte den kreative playmaker permanent, men så længe der er chance for, at Zinedine Zidane skal overtage styringen, er James ikke interesseret.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon