• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Rosenborg kommer med Bendtner-udmelding senere tirsdag

Rosenborg kommer med Bendtner-udmelding senere tirsdag
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber er tilbage i Norge.

Af Kenneth Jensen

Nicklas Bendtner er i mediemøllen i disse dage, efter han er blevet anmeldt for vold og sigtet efter den milde voldsparagraf.

Episoden skete natten mellem lørdag og søndag i København, og på Instagram fortalte Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, mandag om episoden, som hun så med egne øjne, da hun også kørte med den taxa, som Bendtner var i. På Instagram erkendte hun, at Nicklas Bendtner slog en taxachauffør, men hun gjorde det også klart, at der var tale om selvforsvar af Bendtner.

Nu er den 30-årige dansker tilbage i Trondheim i Norge, hvor han senere på dagen skal i møde med Rosenborg-ledelsen. Og derefter vil den norske topklub komme med en udmelding.

- Det gør vi sikkert. Men det bliver først efter træning, siger Tove Moe Dyrhaug, der er Rosenborgs daglige leder, til Ritzau.

Taxachaufføren fik ifølge Dantaxi et brud på kæben og er blevet opereret - taxaselskabet har anmeldt sagen til politiet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...