• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

FCM-sportschef afslører: Har modtaget bud på "Baba"

FC Midtjyllands 22-årige offensivspiller Babajide David Akintola imponerer i norsk fodbold, hvor han er på leje.

Af Andreas Arp

22-årige Babajide David Akintola har været lejet ud til både Thisted og FK Jerv fra den næstbedste norske række, men det er på det nuværende lejeophold i norske FK Haugesund, at offensivspilleren begynder at vise sit værd.

Nigerianeren kom til FC Midtjyllands akademi tilbage i 2015, men har kun fået tre optrædener på klubbens førstehold. Én af dem i Superligaen. Siden februar har han så været lejet ud til FK Haugesund i Eliteserien, hvor han har fået sit gennembrud.

Babajide David Akintola eller "Baba", som han bliver kaldt, har spillet fuld tid i denne sæson for FK Haugesund, der i skrivende stund befinder sig på en tredjeplads i Eliteserien. Han har tilmed scoret seks mål og lavet seks assists, og det har fået andre klubber til at vise interesse for den 22-årige FCM-spiller.

Det afslører klubbens sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vores udlejningsspillere er på jagt efter kontinuerlig spilletid, så de udvikler sig på højeste niveau, og konstruktionen med Baba og FK Haugesund virker til at være perfekt i forhold til det, vi gerne vil med vores nye forretningsmodel.

- Det er klart, at han bliver interessant for andre klubber, når han præsterer, som han gør i Norge i denne sæson, siger Svend Graversen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Næste opgave for "Baba" og FK Haugesund i Eliteserien er en hjemmekamp mod Brann på lørdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus