Dagens Double: To spil fra pokalturneringen
Spil

Dagens Double: To spil fra pokalturneringen

Klokken 18:30 fløjtes kampe i Sydbank Pokalen mellem HIK og Nykøbing FC i gang. Kort efter starter en anden pokalkamp, nemlig Viborg – Fredericia.

Spilstop 18:30
HIK – Nykøbing FC: Nykøbing FC går videre
Odds 1,29 ved Betfair

Spilstop 19:00
Viborg - Fredericia: Begge hold scorer
Odds 1,80 ved Betfair

Samlet odds: 2,32 ved Betfair

Nykøbing FC fik langt om længe en sejr (1-2 over Fredericia), og dermed har spillerne tanket vigtig selvtillid forud for denne pokalkamp mod HIK. Nykøbing FC har hverdagen i 1. division, mens HIK frister en tilværelse på niveauet under, 2. division.

HIK har spillet tre kampe i træk uden at vinde. Man har lukket seks mål ind i de tre kampe, og der skal strammes op i defensiven, hvis gæsterne skal holdes fra tavlen. HIK har kun vundet én af sæsonens fire foregående hjemmekampe i 2. division.

Nykøbing FC har haft medvind i de seneste uger, og de skal være stærke nok til sende HIK ud i anden runde af pokalturneringen. I første runde ekspederede man Lyngby ud.

Vi kigger efter mål i begge ender, når Viborg og Fredericia tørner sammen i pokalturneringen i aften. Begge hold har hverdagen i den danske 1. division, og her er fire af de fem seneste indbyrdes kampe endt med både Viborg og Fredericia på tavlen (2-2 ved det seneste møde i Viborg).

De grønblusede viborgensere har lige erobret førstepladsen i 1. division med fire sejre fra de fem seneste ligakampe. Offensiven har været meget varm med hele 14 mål i de fem kampe, men defensiven har også givet mål væk (fem mål indkasseret i tre af de fire seneste kampe). Mod Næstved senest var det ikke altid lige overbevisende.

Fredericia kommer fra en skidt præstation mod Nykøbing. For fjerde gang i træk kom både Fredericia og modstander på tavlen.
Vi regner med at se en underholdende pokalkamp, hvor begge hold kommer på tavlen.

Leveret af SpilXperten.com.