Nicklas Bendtner bekræfter episode: Jeg er ikke en voldsmand
Foto: Getty Images
Skandinavien

Nicklas Bendtner bekræfter episode: Jeg er ikke en voldsmand

Nicklas Bendtner bekræfter, at han var involveret i en "uheldig" episode natten til søndag i København.

Nikclas Bendtner var angiveligt natten til søndag involveret i en episode i Københavns natteliv, hvor han senere blev anmeldt for vold og sigtet efter den milde voldsparagraf. 

Han bekræfter nu episoden og undskylder sin adfærd på et pressemøde i sin klub Rosenborg BK:

 - Som i har kunne læse de seneste par dage, har jeg været involveret i en uheldig episode natten til søndag. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at den udviklede sig, som den gjorde. 

- Jeg er ekstremt ked af udfaldet og vil først og fremmest gerne undskylde overfor Rosenborgs fans og publikum. Det har været en glæde at spille for Rosenborgs publikum, og jeg tager ikke spor let på denne triste sag. Jeg beklager også overfor klubben af hele mit hjerte, og at jeg ikke undgik at havne i situationen.

- Jeg beklager også overfor mine holdkammerater, at det skal stjæle overskrifter og takker for den forståelse, som jeg allerede har modtaget. De ved heldigvis godt, at jeg er ikke er en voldsmand, men at jeg beskytter dem, jeg har kær - både på og uden for banen, siger Nicklas Bendtner til pressemødet og tilføjer desuden, at han vil være med at opnå klubbens målsætning om at vinde det norske mesterskab og om nødvendigt tage større forholdsregler fremover.

Den danske angriber fortæller desuden, at han ikke vil udtale sig mere om den konkrete sag, da den er i behandling i retten. 

Rosenborg-leder Tove Moe Dyrhaug fortæller desuden på selvsamme pressemøde, at Rosenborg ikke har tænkt sig at straffe Nicklas Bendtner, men at det er det danske retssystems opgave at tage sig af sagen. 

Klubben vil ikke give Bendtner en bøde, da det ikke er en mulighed i Norge, og ønsker heller ikke at spekulere i, hvad klubben kunne finde på at gøre, hvis Nicklas Bendtner bliver dømt, fortæller Dyrhaug.