Video : Tipsbladet
Generelle

Taxachauffør: Bendtners forklaring er ikke sand

Ifølge Nicklas Bendtners kæreste agerede Bendtner i selvforsvar i weekendens sammenstød med en taxachauffør. Den udlægning er ikke sand, siger chaufførens advokat.

Tidligere på dagen holdt den norske topklub, Rosenborg BK, pressemøde som resultatet af weekendens episode, hvor Nicklas Bendtner slog en taxachauffør og påførte ham et dobbelt kæbebrud. En episode, der har ført til, at Bendtner er blevet sigtet efter straffelovens mildeste voldparagraf.

Angriberen nægter sig skyldig, og mandag skrev Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepsstorff på Instagram, at Bendtners sammenstød med taxachaufføren i København natten til søndag ikke var Rosenborg-spillerens skyld.

Ifølge kæresten agerede Bendtner i selvforsvar, da han slog taxachaufføren, der skulle have vist truende og aggressiv adfærd.

Den forklaring afviser chaufførens bistandsadvokat, Luise Høj, i en pressemeddelelse.

- Min klient passede natten mellem lørdag og søndag sit arbejde som taxachauffør, lyder det i meddelelsen.

- Han kørte i den forbindelse med to kunder, som efterfølgende nægtede at betale for turen. Min klient blev derefter udsat for et groft overfald. I den forbindelse afvises alle påstande om, at min klient på nogen som helst måde har givet anledning til overfaldet.

Ifølge advokaten har chaufføren ikke haft mulighed for at forklare sig før nu, da han mandag blev opereret for et dobbelt kæbebrud.

Rosenborg gjorde det klart på dagens pressemøde, at klubben ikke skiller sig af med Bendtner. Klubben vil dog revurdere situationen, hvis Bendtner skulle blive dømt for vold.