Spanien udspiller Kroatien i Nations League

Spanien ydmygede de kroatiske vice-verdensmestre med en overlegen 6-0-sejr i Nations League.

Aftenens helt store topbrag i Nations League stod mellem Spanien og vice-verdensmestrene fra Kroatien. Men det var ikke til at se, at det var Kroatien, der skulle være det bedste af de to landshold.

Der stod nemlig Spanien på alt i opgøret, og dominansen startede midt i første halvleg, hvor Dani Carvajal smækkede et indlæg ind i boksen med ydersiden. Her kom Saul i et perfekt timet løb og headede bolden i mål til 1-0.

Ti minutter senere fordoblede Marco Asensio den spanske føring med et resolut hug fra distancen. Minuttet efter var den unge Real Madrid-stjerne på spil igen, da han prøvede lykken ude fra nok engang. Skuddet tog overliggeren, men endte i nettet via ryggen på den kroatiske keeper og en spansk pauseføring på 3-0.

I anden halvleg fortsatte Spanien legestuen. Først gjorde Iago Aspas det køligt til 4-0 på en friløber, så scorede Sergio Ramos med hovedet efter et hjørnespark, før Isco afsluttede målfesten med sin scoring til 6-0.

Med den imponerende sejr over et skuffende kroatisk mandskab lægger Spanien sig suverænt i spidsen af Nations League-gruppen med to sejre ud af to mulige. Gruppens sidste hold er England, som Spanien besejrede 2-1 i første spillerunde.