• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Juventus' Bernardeschi: Vi er CL-favoritter

Juventus italienske kantspiller Federico Bernadeschi mener, at Juventus er favoritter til årets Champions League, der sparkes i gang om under en uge.

Af Sylvester Guldberg Røn

Juventus tager hul på årets Champions League, når de om en uge tørner sammen med Valencia på Mestalla. I sidste års udgave af turneringen måtte klubben forlade turneringen i kvartfinalen, da de røg ud til de senere vindere fra Real Madrid.

'Den Gamle Dame' har dog hentet netop Real Madrids største stjerne, Cristiano Ronaldo, og forstærket sig på flere andre positioner inden denne sæson, og klubbens kantspiller Federico Bernadeschi mener nu, at Juventus er favoritter til årets Champions League-titel. 

- Vi er nok favoritter til at vinde Champions League i år. Jeg synes, at vi er meget stærke i år, og vi har en komplet trup med fremragende spillere på alle pladser, siger Bernadeschi til Sky Sports Italia.

Bernadeschi er dog opmærksom på, at det langt fra bliver let at gå hele vejen og løfte pokalen med de store ører.

- Det bliver dog langt fra let, for det er en helt anden turnering end Serie A eller Coppa Italia. Tingene kan ændre sig fra et moment til en anden, og en enkelt fejl kan ændre kampene, når vi møder de bedste klubber i verden, siger Bernadeschi til Sky Sports Italia.

Juventus er havnet i gruppe H sammen med Manchester United, Young Boys og Valencia, som de altså møder om en uge i klubbens første kamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus