• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Tomålsskytten Asensio trives under Enrique

Foto: Getty Images

Marco Asensio nyder at spille på det spanske landshold, og han trives under den nye landstræner, Luis Enriques, spillestil.

Af Sylvester Guldberg Røn

Marco Asensio var en væsentlig faktor bag Spaniens imponerende 6-0 sejr over Kroatien i UEFA Nations League tirsdag aften, hvor han bidrog med to mål.

Real Madrids unge stjernefrø er meget tilfreds med at spille på det spanske landshold, og han nyder at spiller under Luis Enriques spillestil. 

- Vi spillede en fremragende kamp, og jeg synes at denne landskampspause var succesfuld på alle måder. Når jeg spiller for Spanien, giver jeg alt, jeg har, og jo flere assists og mål, jeg kan bidrage med, jo bedre. Jeg nyder at spille på denne måde med mine holdkammerater, sagde Marco Asensio til pressen efter Kroatien-kampen. 

Han er tilfreds med, at Spanien er kommet tilbage i omdrejninger efter det skuffende exit i ottendelsfinalen ved VM. 

Vi havde brug at få vores selvtillid tilbage, og det har vi fået med to gode kampe. På det kollektive plan spillede vi en god kamp både defensivt og og offensivt. Vi spillede mod VM-finalisterne, og vi spillede en rigtig god kamp, sagde Marco Asensio efter kampen. 

Spanien har maksimumpoint efter de to første kampe i Nations League, og næste opgave er en testkamp mod Wales i næste måned. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.