Video : Tipsbladet
Landshold

Tomålsskytten Asensio trives under Enrique

Marco Asensio nyder at spille på det spanske landshold, og han trives under den nye landstræner, Luis Enriques, spillestil.

Marco Asensio var en væsentlig faktor bag Spaniens imponerende 6-0 sejr over Kroatien i UEFA Nations League tirsdag aften, hvor han bidrog med to mål.

Real Madrids unge stjernefrø er meget tilfreds med at spille på det spanske landshold, og han nyder at spiller under Luis Enriques spillestil. 

- Vi spillede en fremragende kamp, og jeg synes at denne landskampspause var succesfuld på alle måder. Når jeg spiller for Spanien, giver jeg alt, jeg har, og jo flere assists og mål, jeg kan bidrage med, jo bedre. Jeg nyder at spille på denne måde med mine holdkammerater, sagde Marco Asensio til pressen efter Kroatien-kampen. 

Han er tilfreds med, at Spanien er kommet tilbage i omdrejninger efter det skuffende exit i ottendelsfinalen ved VM. 

Vi havde brug at få vores selvtillid tilbage, og det har vi fået med to gode kampe. På det kollektive plan spillede vi en god kamp både defensivt og og offensivt. Vi spillede mod VM-finalisterne, og vi spillede en rigtig god kamp, sagde Marco Asensio efter kampen. 

Spanien har maksimumpoint efter de to første kampe i Nations League, og næste opgave er en testkamp mod Wales i næste måned.