Onsdagens rygtebørs (opdat.): Juventus vil lokke Pogba tilbage
Foto: Getty Images
Rygter

Onsdagens rygtebørs (opdat.): Juventus vil lokke Pogba tilbage

Tipsbladet.dk giver dig onsdagens bedste rygter fra international fodbold.

Paul Pogba fra Manchester United til Juventus
Note:
Juventus vil forsøge at overtale Paul Pogba til at vende tilbage til Torino næste sommer. I samme ombæring vil klubben også forsøge at få lokket Marcelo til fra Real Madrid.
Sandsynlighed:
Under middel
Kilde: Tuttosport

Neymar fra Paris Saint-Germain til Real Madrid
Note:
Real Madrid vi atter forsøge at få hentet Neymar til klubben næste sommer. Derfor har den spanske kongeklub taget kontakt til stjernespillerens far i håbet om at kunne lave en aftale.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10Sport

Alberto Moreno eller Nacho Monreal fra Liverpool og Arsenal til FC Barcelona
Note:
 Barcelona leder efter en venstre back til at agere backup for Jordi Alba, efter at Lucas Digne er skiftet til Everton. Der er angiveligt ikke penge til at købe en ny, så derfor har Ernesto Valverde kastet sin kærlighed på enten Moreno eller Monreal, der har kontraktudløb næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Ben Chilwell fra Leicester City til Tottenham
Note: Ben Chilwell er blevet en profil i Leicester, og han har ligeledes fået debut på det engelske landshold. Nu skulle Tottenham angiveligt være interesseret i at tilknytte backen, der skal udfordre Ben Davies og Danny Rose.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Telegraph

Zinedine Zidane til Paris Saint-Germain
Note: Franske Zidane været uden job siden sommer, da han sagde op i Real Madrid. PSG har ansat Thomas Tuchel inden denne sæson, men klubben skulle angiveligt være så interesseret i Zidane som ny træner, at de har sendt følere ud til den franske træner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le 10 Sport

Hector Herrera fra Porto til Inter
Note:
 Inter var ude efter Real Madrids Luka Modric i sommerens transfervindue, men det lykkedes som bekendt ikke. Nu skulle Inter have kastet kærligheden på den mexicanske midtbanespiller Hector Herrera, der har en frikøbsklausul på ca. 300 mio. kr. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport