• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Laursen tilbage i Brøndby: Det har altid været min drøm at spille i udlandet

Den danske angriber Nikolai Laursen fortryder ikke, at han som bare 17-årig valgte at skifte til udlandet og PSV.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet 20 år, Nikolai Laursen, og nu er den store angriber tilbage i dansk fodbold, hvor Brøndby IF har ham på leje den kommende sæson. Her er Laursen i hård konkurrence med Kamil Wilczek, Ante Erceg, Uffe Bech og Mikael Uhre om spilletid i angrebet, så der er ingen garanti for en plads i startopstillingen.

Denne sommer vendte U-landsholdsspilleren tilbage til dansk fodbold efter tre år i Holland og PSV.

Angriberen var i tiden i Holland plaget af skader, og det var formentlig også med til at betyde, at han aldrig nåede at få debut på førsteholdet. Men den manglende debut til trods er der ikke megen beklagelse over fortiden.

- Jeg har ikke fortrudt noget som helst. Jeg var uheldig med skader, der holdt mig ude i lang tid, men det har altid været min drøm at spille i udlandet, og det har også været en fed oplevelse at spille i Holland. Jeg fortryder intet, siger Nikolai Laursen til Ekstra Bladet og indrømmer, at psyken til tider blev sat på en stor prøve i :

- Det var meget svært at sidde ude med skaderne, men det modnede mig. Korsbåndsskaden var den værste. Der boede jeg alene, og jeg skulle genoptræne hver dag. Der følte jeg mig ensom. Jeg ville bare spille fodbold.

Nikolai Laursen har gjort det så godt i sin første tid i Brøndby, at han kan være i startopstillingen igen, når klubben på søndag møder SønderjyskE på Brøndby Stadion. Senest scorede Laursen mod FC Midtjylland, og han havde også et oplæg til Hany Mukhtar. Kampen endte 2-2.

Brøndby har lejet Nikolai Laursen for hele denne sæson med en option på at købe angriberen fri af PSV.

Superliga

Mere Superliga

Fokus