• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Braithwaite lover fans fuldt fokus efter transferrygter

Braithwaite lover fans fuldt fokus efter transferrygter
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Martin Braithwaite har sendt en besked til de engelske Middlesbrough-fans, efter at han var på vej ud af klubben i sommerens transfervindue.

Af Andreas Arp

Danske Martin Braithwaite har fået en glimrende start på sæsonen i Championship for sin engelske klub Middlesbrough, og kombinerer man det med et glimrende VM i bagagen, håbede landsholdsspilleren, at han kunne tage det næste skridt i sommerens transfervindue. 

Den danske offensivsspiller gav angiveligt manager Tony Pulis besked om, at han ønskede at komme væk, og spanske Leganes skulle efter sigende også have været en seriøs bejler. 

Læs også: Martin Braithwaite-skifte er gået i vasken

Skiftet gik dog i vasken, og Martin Braithwaite skal derfor i første omgang tilbringe de næste seks måneder i Middelsbrough, hvor han er kommet godt fra start og scoret tre mål i sine fem optrædener. 

Transferrygterne har dog gjort ham upopulær blandt flere af klubbens fans, og danskeren har derfor udsendt en kort meddelse på Instagram, hvor han lover klubben fuldt fokus i den indeværende sæson: 

Læs også: Martin Braithwaite vil væk fra Middlesbrough

- Efter en skøn uge med landsholdet er jeg nu glad for at være tilbage i træning med Middlesbrough, hvor jeg ser frem til weekendens kamp. Før jeg tog med landsholdet, har jeg været opmærksom på spekulationerne om min fremtid, så jeg vil gerne forsikre fansene, at jeg er fuldt fokuseret på at give alt, hvad jeg har for holdet, ligesom jeg har gjort det indtil nu.

- Jeg ser frem til at give mit for at gøre denne sæson til en succesfuld en af slagsen, skriver danskeren.

Middelsbrough befinder sig efter de første seks runder på en andenplads i den næstbedste engelske række. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus