• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Andreas Arp

Neymar kritiserer dommer efter gult kort for film

Neymar modtog onsdag aften et gult kort for film i 5-0-sejren over El Salvador. Han kritiserer nu kampens dommer, Jair Marrufo.

Af Andreas Arp

Planen var egentlig, at den brasilianske superstjerne Neymar skulle føre Brasilien til VM-trofæet i Rusland og trække overskrifter for sine flotte mål og utrolige driblinger.

Sådan endte det ikke.

Brasilien blev slået ud af Belgien i kvartfinalen, og hvad angår Neymar, blev der talt mere om skuespil end flot fodbold. 

Onsdag aften viste brasilianeren så sine åbenlyse kvaliteter, da han og resten af det brasilianske landshold besejrede El Salvador med 5-0 i en venskabskamp, hvor PSG-stjernen både scorede og assisterede. 

Skuespillet har Neymar dog ikke fået ud af sit spil, og kort før pausen fik han et gult kort af kampens amerikanske dommer, Jair Marrufo, da han forsøgte at fremtvinge et straffespark. Og det får nu Neymar til at lange ud efter dommeren:

- Jeg fik ikke straffe, men modtog i stedet et gult kort. Det er ikke alene mangel på respekt overfor mig, men også overfor resten af holdet.

- Jeg vidste i øjeblikket, at der blev begået straffe, men jeg faldt, sådan at dommeren også kunne se det. Med al respekt mener jeg ikke, at en sådan dommer bør dømme så stort et hold som Brasilien, sagde Neymar til O'Globo og henviste blandt andet til, at dommeren smilede, da han gav brasilianeren det gule kort.

Det gule kort var Neymars sjette i sine 16 kampe som kaptajn. Situationen kan ses i videoen nedenfor.

Superliga

Mere Superliga

Fokus