• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

West Ham-stjerne nærmer sig comeback

Foto: Getty Images

Manuel Lanzini er tilbage i London efter sin knæoperation i sommer.

Af Nicolai Dupont

West Hams argentinske midtbaneprofil Manuel Lanzini er tilbage i England efter sin operation i juni. 

Under en træning med landsholdet forud for VM i Rusland fik den 25-årige midtbanespiller en skade i knæet, hvorefter han måtte opereres i Barcelona.

Lanzini blev i Barcelona de næste tre måneder for at få den rigtige genoptræning, og nu er han vendt hjem til London, hvor han skal fortsætte sin genoptræning i Premier League-klubben.

- Han er nu nået til tremåneders-stadiet, så jeg fløj til Barcelona for at se Manuel og hans læge, Dr. Cugat, i weekenden. Lægen er meget tilfreds med Manuels fremskridt efter tre måneder, siger West Hams chef for sundhedsstaben Richard Collinge til klubbens hjemmeside.

Collinge afslører også, at den tidligere FC Midtjyllands-profil Winston Reid er på vej tilbage fra sin knæskade. Det samme er angriberen Andy Carroll, der har en ankel, der driller. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.