Video : Tipsbladet
Premier League

Lloris kendt skyldig i spirituskørsel

Tottenhams målmand, Hugo Lloris, har onsdag kendt sig skyldig i spritkørsel. Han frakendes sit kørekort i 20 måneder og skal betale 420.000 kroner i bøde.

Hugo Lloris blev natten til den 24. august stoppet og anholdt i London, da han kørte bil i påvirket tilstand.

Onsdag formiddag var Tottenham-målmanden i retten, Westminister Magistrates’ Court i, hvor han erkendte sig skyldig i spritkørsel. Det skriver B.T.

Franskmanden blev taget med over dobbelt så meget alkohol i blodet, som det er tilladt, da han havde 80 mikrogram alkohol pr. 100 milliliter, mens grænsen i England er 35 mikrogram.

Ved retsmødet blev det forklaret, at Lloris blev stoppet, da han kørte og slingrede på vejen. Der var optakt i keeperens Porsche, og politiet måtte hjælpe ham ud af bilen. Han overnattede på politistationen og blev løsladt næste morgen.

Verdensmesteren straffes med en frakendelse af kørekortet i 20 måneder og en bøde på 50.000 pund svarende til 420.000 kroner.

Lloris havde ifølge forklaringen i retten været ude og spise med nogle venner, hvor han fik for mange drinks og efterfølgende satte sig bag rettet.

Tirsdag undskyldte Tottenham-stjernen for sin adfærd.

- Jeg vil gerne undskylde fra hjertet overfor min familie, klubben, holdkammeraterne, træneren og alle fansene. At køre påvirket af alkohol er helt uacceptabelt, og jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Dette er ikke et eksempel, jeg ønsker at statuere.

Hugo Lloris har et håb om, at han kan spille for Tottenham i weekendens topbrag mod Liverpool, men han er ikke sikker på, det kommer til at ske.