Taxi-chef efter Bendtner-episode: Optagelserne viser et overfald
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Taxi-chef efter Bendtner-episode: Optagelserne viser et overfald

Nicklas Bendtner nægtede sig tirsdag skyldig i et overfald på en taxachauffør i København, men chaufførens chef sår nu tvivl om forklaringen fra Bendtners kæreste efter at have set videooptagelserne.

Nicklas Bendtner blev søndag arresteret og sigtet efter den mildeste voldsparagraf, efter at han angiveligt havde overfaldt en taxachauffør i det københavnske natteliv.

Angriberen bekræftede selv episoden tirsdag eftermiddag på et pressemøde i sin norske klub Rosenborg BK, men nægtede sig skyldig i overfaldet. 

Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, skrev forleden på Instagram, at Rosenborg-angriberen havde handlet i selvforsvar, men den forklaring afviser direktøren for vognmandsfirmaet nu:

- Som jeg ser det, er overfaldet ikke foregået som Nicklas Bendtners kæreste har beskrevet det i medierne. Når man ser optagelserne fra videoovervågningen, er der ikke tvivl om, hvad der er sket, og at han er blevet overfaldet, siger direktør i Jan's Taxi i Slangerup Jan Britze til Fagbladet 3F.

Jan Britze ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, men fortæller, at han har sendt alt videomaterialet fra taxien til politiet.