Esbjerg mangler stadig forsvarstrio forud for OB-kamp
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Esbjerg mangler stadig forsvarstrio forud for OB-kamp

Kristian Riis, Nikolaj Hagelskjær og Daniel Anyembe sidder fortsat ude, og dermed må cheftræner John Lammers sætte sin lid til de sædvanlige folk i forsvaret, når Esbjerg fB møder OB på fredag.

Tre angribere, en offensiv midtbanespillere, to centrale midtbanefolk og en målmand.

Der var en ulige fordeling af spillere på Esbjerg fB's bænk, da holdet i seneste Superliga-runde tabte 0-2 til FC København. Der manglede slet og ret forsvarsspillere, omend Rodolph Austin godt kunne have spillet i bagkæden, som han gjorde i store dele af sidste sæson.

Det tyder på, at situationen ikke er blevet meget bedre i løbet af landskampspausen. For cheftræner John Lammers må forberede sig på fortsat at undvære Kristian Riis, Nikolaj Hagelskjær og Daniel Anyembe, skriver JydskeVestkysten.

Mens de to førstnævnte er tilbage i træning, er der længere udsigter for Anyembe, der endnu må væbne sig med tålmodighed i et par uger.

Til gengæld får Lammers fra i morgen råderet over de tre udenlandske landsholdsspillere Joni Kauko, Markus Halsti (begge Finland) og Adrian Petre (Rumænien U21).

- De bruger alle tre onsdagen på at rejse og hvile, og så træner de med torsdag. Jeg regner bestemt med, at de alle tre er klar til at spille mod OB fredag, siger John Lammers til lokalavisen.

Også Emmanuel Oti Essigba, der sad ude mod FCK, og deadlineday-signingen Adnane Tighadouini er klar til spilletid.