• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicolai Dupont

OB-profil: Specielt at spille mod Esbjerg

Casper Nielsen glæder sig til at spille mod sine gamle holdkammerater.

Af Nicolai Dupont

OB’s Casper Nielsen er efter en skadesplaget opstart i denne sæson af Superligaen endelig ved at være tilbage i topform.

Den 24-årige midtbanespiller scorede tirsdag for klubbens reservehold og ser nu frem mod fredagens superligaopgør mod barndomsklubben Esbjerg.

- Det bliver specielt. Jeg startede i Esbjerg som fireårig og har været der i mange år. Det var der, jeg fik min superligadebut. Jeg har prøvet lidt af hvert i Esbjerg. Jeg var med til forskellige op- og nedture og mange forskellige trænere. Især den sidste tid i klubben var meget hektisk, men det var en god tid i den klub, og det bliver en mærkelig oplevelse at skulle spille på Blue Water Arena, siger Casper Nielsen til OB’s hjemmeside og indrømmer samtidig, at han glæder sig ekstra meget til netop dén kamp.

- Det er nok den udebanekamp, jeg har glædet mig mest til. På mange måder er det en kamp ligesom alle andre, hvor vi går på banen for at vinde, men det er specielt at skulle spille mod sine tidligere holdkammerater og tidligere fans. Jeg ville nok lyve, hvis jeg sagde andet.

Casper Nielsen skiftede til OB fra netop Esbjerg i januar 2017. 

Esbjerg tager imod OB i 9. spillerunde fredag klokken 19.

Superliga

Mere Superliga

Fokus