• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

John Terry afviser skifte til russiske Spartak Moskva

John Terry afviser skifte til russiske Spartak Moskva
Foto: Getty Images

John Terry har været tæt på at lave en aftale med den russiske storklub, Spartak Moskva, men det bliver nu ikke til noget.

Af Morten Jørgensen

Gennem længere tid har den engelske forsvarsspiller, John Terry, været i tætte forhandlinger med Spartak Moskva om en mulig fremtid i den russiske klub. Samtidig har den 37-årige midterforsvarer dog også overvejet, om det skifte ville være det rigtige, og han har nu truffet sin endelige beslutning.

Og den er ikke faldet ud til Spartak Moskvas fordel.

- Efter betydelige overvejelser har jeg besluttet mig for at afvise kontrakttilbuddet fra Spartak Moskva. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Spartak og ønske dem og deres fans alt det bedste i resten af sæsonen.

- Det er en ambitiøs klub, og jeg har været imponeret over deres professionalisme og den tid, de har givet mig. Men efter at have vurderet dette skifte med min familie har vi besluttet, at det ikke er det rette tidspunkt. Held og lykke, Spartak, lyder udmeldingen fra John Terry på sin Instagram-profil.

John Terry har stået uden kontrakt siden 1. juli, hvor hans kontrakt med den engelske klub, Aston Villa, udløb. Tidligere har han slået sine folder for Chelsea, hvor han opnåede 702 kampe på førsteholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus