Deportivo La Coruna var nede med 2-0 på Camp Nou og så ud til at rykke ud, men triumferede med 2-2 i udekampen mod FC Barcelona.

SønderjyskE kan redde sig i Alka Superligaen, hvis holdet søndag henter point i hjemmekampen mod FC Vestsjælland.

Med en 3-1-sejr på hjemmebane fik Juventus rundet ordentligt af på hjemmebanen, og så blev det endda til en scoring af en af klubbens store personligheder.

FCM's U19-hold viste lørdag eftermiddag, at fødekæden i Midtjylland er på plads, da de slog FCN med 3-1. Cheftræneren forklarer guldet med en stor bredde i truppen.

Sam Allardyce og West Ham United kan søndag sende Newcastle ud af Premier League, men det er ikke noget, der motiverer i London-klubben.

Hamburger SV skal ud i to kampe om overlevelse i Bundesligaen, når traditionsklubben møder nummer tre fra 2. Bundesligaen i kampen for en ny sæson.

Der er ingen tvivl om, hvem Snoop Dogg holder med i oprykningsfinalen til Premier League mellem Norwich og Middlesbrough.

AGF må igen udsætte oprykningsfesten, da de kun fik 1-1 mod Skive, hvor de havde 1000 medrejsende fans med til udekampen.

FC Barcelona er allerede begyndt at se frem mod Champions League-finalen, og sparer flere af stjernerne i sæsonens sidste kamp.

Brøndby IF vil gøre alt for at vinde på heden, hvor FC Midtjylland spiller på hjemmebane efter mesterskab i torsdags.

Pages