Lionel Messi var endnu engang manden bag endnu en Barcelona-sejr, da de ude vandt 4-0 mod Deportivo.

Manchester City-træner Manuel Pellegrini var af gode grunde ikke tilfreds med sit hold, som tabte 0-2 hjemme til Arsenal lørdag eftermiddag, og erkender at de ikke var gode nok, men at der er masser af tid til at indhente Chelsea forspring på nu fem points.

Den franske Arsenal-manager Arsene Wenger var fuld af flotte ord til sit hold, der i dag vandt med 2-0 mod Manchester City.

Venstrebacken Simon Poulsen scorede for en sjælden gangs skyld i gårsdagens kamp mod Dordrecht, og det var danskeren meget glad for.

Arsenal-manager Arsene Wenger vil gerne have tilsluttet en forsvarsspiller i januars transfervindue, men erkender det bliver svært.

Aaron Ramsey var glad for sejren over Manchester City, og yderst imponeret over sin spanske holdkammerat, Santi Cazorla.

Arsenal vandt 2-0 mod Manchester City på Etihad Stadium på samme græs, hvor de sidste sæson tabte 3-6.

Fernando Torres fandt ikke frem til netmaskerne denne gang, men Atletico fik alligevel tre points mod bundproppen Granada.

Burnley-topscoreren Danny Ings bliver rygtet til diverse klubber på grund af hans gode form, men spilleren forventer at blive i Burnley.

Nicklas Bendtner fik chancen fra start i Wolfsburgs træningskamp mod Chippa FC søndag eftermiddag, men blev taget ud i pausen.

Pages