En ny uge er sat i gang - der er masser af godt fodboldstof og kampe at glæde sig til.

Det europæiske fodboldforbund UEFA kan forlade FIFA, hvis ikke den omstridt rapport om VM i Qatar bliver offentliggjort, fortæller chefen for det tyske fodboldforbund.

Danmarks store comeback i Serbien betød, at Oddset-spillerne havde et samlet overskud på mere end fem millioner kroner fredag aften

Christian Eriksen spiller onsdag aften sin landskamp nummer 50 - og dermed bliver han den yngste dansker nogensinde til at runde den milepæl.

En målfattig første halvleg til odds 1,75 hos bet365, når Burton gæster Wycombe, udgør dagens spilforslag

På en ualmindelig fodboldfattig mandag skal vi til England og Argentina for at finde dagens double fra Danske Spil

Danske Lasse Vibe ser sig selv som en anderledes spiller på landsholdet, og det kan give plads til nogle af de andre typer.

Belgiske Dries Mertens pådrog sig en voldsom hjernerystelse efter et sammenstød i landskampen mod Wales. Midtbanespilleren skal nu overvåges i 24 timer på hospitalet for at undersøge skadens omfang.

Manchester Uniteds sommerindkøbte Marcos Rojo afviser forlydender om, at han skulle gå rundt med en langtidsskadet skulder. Allerede i starten af december øjner han et comeback til fodboldbanen.

Joel Campbell afviser forlydender om, at han skulle være vred over reservetilværelsen i Arsenal. Han arbejder hårdt for at få en chance for at imponere, siger han.

Pages