Andreas Bjelland overvejer skifte til en større liga end den hollandske, da det kan bane vejen for en stamplads på landsholdet.

Ifølge FIFAs Hans-Joachim Eckert, så er det ikke lovligt at offentliggøre den korruptionsrapport, som Michael Garcia har udarbejdet, og som flere fodboldforbund appellerer til bliver lagt frem.

Den tidligere Inter Milan-ejer, Massimo Moratti, mener, at Roberto Mancini vil være det bedste valg som ny træner i Inter Milan.

Følg det danske landsholds kamp for point i Beograd.

Peter Schmeichel er ifølge avisen The Guardian Premier League-historiens bedste målmand, ligesom han opnår en flot placering på avisens liste over de 100 bedste spillere i Premier League.

Det var Frank Arnesen, der hentede både Branislav Ivanovic og Nemanja Matic til Chelsea, hvor de begge er store profiler.

Få styr på alle Danmarks EM-kvalifikationskampe og de nye regler - og se resultaterne og stillingen.

Den væsentligste lærdom fra 1992 er evnen til at rejse sig og kunne stå imod modgang. Det danske landshold anno 2014 har fået meget kritik; det er i perioder som disse, man skal vise, hvilket stof man er gjort af.

Farcen omkring Africa Cup of Nations ser ud til at være forbi, efter Ækvatorialguinea er tildelt værtsskabet.

UEFA's Week of Football byder på en række interessante kampe samt en potentiel målfest i EM-kvalifikationen. Få det store overblik over ni fede fodboldkampe i weekenden.

Pages