Real Madrid var kun få sekunder fra at smide point mod Elche, men som så mange gange før klarede Cristiano Ronaldo skærerne.

Nicklas Bendtner fik 120 minutter i benene og lavede en flot assist samt et mål på straffespark, da han gjorde comeback for Arsenal.

Lasse Schøne og Lucas Andersen lavede tilsammen tre mål, da Ajax undgik en pokalfiasko og slog FC Volendam i forlænget spilletid. Jesper Jørgensen var også på pletten i Belgien.

Så er der friske rygter fra den internationale fodboldscene.

Javier Hernandez sikrede Manchester United en 1-0-sejr over Liverpool onsdag aften. Michael Laudrup og Swansea kan skyde en hvid pil efter et titelforsvar.

Bayern München var for stor en mundfuld for Leon Andreasen og Hannover 96, der tabte 1-4 til den tyske gigant i DFB Pokalen.

FC København havde ikke den mindste smule besvær med Brøndbys banemænd fra Hvidovre. Løverne vandt 4-2, og blandt andre Marvin Pourie kom på tavlen.

Rosenborg er klar til den norske pokalfinale efter en sejr på 2-1 over FK Haugesund. Alle tre scoringer blev sat ind af danskere.

SønderjyskE er ude af pokalen, efter at holdet måtte se sig slået på straffe af Fredericia. Også Vejle Boldklub og FC Nordvest er videre.

I søndags beskadigede han Johan Wilands hånd - nu har Rasmus Falk selv bøvl med hånden.

Pages