Det bliver formentlig Mads Toppel, der skal vogte målet for OB mod FC København på søndag. 

Daniel Jensen skifter til SønderjyskE for resten af året. Det skriver hans bror, Niclas Jensen, på twitter. 

Chelsea led et skuffende nederlag til FC Basel i aftes på Stamford Bridge. Men på trods af skuffelsen tager Mourinho nederlaget roligt. 

Rigmanden Klaus-Michael Kühne vil kaste 25 millioner euro ind i den kriseramte klub Hamburger SV, hvis de gør klubben til et aktieselskab og hyrer Felix Magath som direktør.

Randers-træner Colin Todd ser ingen grund til panik omkring holdets præstationer i denne sæson, hvor det indtil videre kun er blevet til to sejre. 

Thomas Kahlenberg glæder sig over weekendens Brøndby-sejr, men mener stadig truppen har meget arbejde foran sig. 

Brøndbys sportschef Per Rud forudser, at klubben med de nyligt anskaffede økonomiske muskler, kan generobre pladsen som sværvægter i dansk fodbold.

Jürgen Klopp blev bortvist efter at have overfuset dommeren og fjerdedommeren under kampen mod Napoli i aftes. Han sagde efterfølgende undskyld for åben skærm.

Brøndby betaler indenfor kort tid det, de skylder i feriepengesagen. Det fortæller bestyrelsesformand Aldo Petersen til Ekstra Bladet.

Gareth Bale fik i aftes sine første Champions League-minutter for Real Madrid og er glad for at være tilbage i den største klubturnering.

Pages