• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den 18-årige kantspiller Jubril Adedeji har skrevet under på en aftale med 1. divisionsklubben HB Køge.

Af Andreas Arp

Cheftræner Kenneth Andersen må undvære en del spillere, når FC Midtjylland i morgen spiller årets første kamp mod FC Fredericia. Så det blev et halvt hold af Superliga-spillere og et halvt hold af spillere fra akademiet.

Af Anders Dehn

Denis Vavro tiltrækker sig interesse fra Serie A-klubben Atalanta, som han selv ekspederede ud af Europa League tidligere på sæsonen.

Af Ole Hoffskov

Ingvar Jónsson fik forleden sin syvende landskamp for Island, og selv om det vel kan kategoriseres som ligalandshold, var Viborg-målmanden svært tilfreds med at være tilbage i varmen.

Af Anders Dehn

Du kan enten score odds 14,00 eller 12,00 på sejr til henholdsvis Arsenal og Chelsea i lørdagen storkamp i Premier League

Af Tipsbladet.dk

Den offensive midtbanespiller Hany Mukhtar ser ikke ud til at forlade den københavnske Vestegn i denne omgang. Ifølge belgisk medie var hans lejr ellers enige om en kontrakt med Genk - det nåede dog aldrig længere, da Genk-profil ikke forlod klubben.

Af Kenneth Jensen

Det står mere og mere klart, at danske Jonas Knudsen snart er fortid i Championship-klubben Ipswich Town. Der er bare ikke rigtig nogen bud på landsholdspilleren.

Af Andreas Arp

Den tidligere FCM- Brøndby- og Middelfart-spiller Ajilore Oluwafemi drømmer om at gøre comeback efter to-et-halvt år uden en klub.

Af Ole Hoffskov

Mens udenlandske pengekræfter rykker ind i flere og flere danske klubber, kan det vise sig som en god sag for Silkeborg IF, hvis Lars Larsen tager magten i klubben.

Af Troels Bager Thøgersen

Den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson kan være færdig som landstræner for Michael Falkesgaard og Filippinerne. Svenskeren er i spil til trænerjob i Australien.

Af Kenneth Jensen

Pages