• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Siden Jeppe Brandrup forlod Lyngby Boldklub, har han kun fået tilbud fra deltidsprofessionelle klubber, og det harmonerer dårligt med hans familieliv og hans manglende uddannelse. Enten skal han finde en løsning eller helt stoppe karrieren, og den omvæltning er stor.

Af Anders Dehn

Du kan hente utrolige odds 10,00 på sejr til Brøndby ude over AGF i søndagens Superliga.

Af Tipsbladet.dk

FC Zürichs Benjamin Kololli fik sig en uventet overraskelse, da han torsdag ønskede at fejre sin scoring med de medrejsende fans.

Af Andreas Arp

OB's sæson har været fuldstændig uvirkelig, hvis man kigger på Table of Justice vs. den virkelige tabel i Superligaen. På den ene er fynboerne nummer to - på den anden er de næstsidst.

Af Ole Hoffskov

Der er oprykkermøde fredag aften mellem Vejle og Esbjerg, og hjemmeholdet har masser af respekt for det gæstende hold.

Af Kenneth Jensen

Kasper Fisker ser frem til kampen mod AGF på søndag, hvor Brøndby IF skal komme med en modreaktion efter sidste rundes nederlag til SønderjyskE.

Af Andreas Arp

FC Midtjylland har styrken til igen at spille med om mesterskabet - det fik holdet sat streg under med den seneste sejr over FC København.

Af Troels Bager Thøgersen

FC Københavns Peter Ankersen mener, at det uafgjorte resultat mod Zenit Skt. Petersborg afspejlede kampen, som hjemmeholdet dog med lidt held godt kunne have fået mere ud.

Af Andreas Arp

Sergio Agüero har sat sin underskrift på en ny kontrakt med Manchester City.

Af plbold.dk

50.000 tilskuere ventes der at være på lægterne, når AIK og Hammarby spiller storkamp i Sverige på søndag. Den tidligere FCK-spiller Johan Wiland får en nøglerolle i opgøret og glæder sig.

Af Ole Hoffskov

Pages