• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Barcelona er videre til kvartfinalerne i Copa del Rey med samlet 4-2 over Levante efter en sikker 3-0-sejr hjemme på Camp Nou. Ousmane Dembélé scorede de to første mål, mens Lionel Messi lavede det sidste.

Af Alexander Paaske

Arsenals Alex Iwobi har svært ved at forstå Petr Cechs karrierestop, da målmanden har niveau til at spille mange år ud i fremtiden.

Af Alexander Paaske

Celtic er meget interesserede i at leje den 22-årige skotte, Scott McTominay, i Manchester United.

Af Alexander Paaske

Tottenham har solgt Mousa Dembélé til kinesiske Guangzhou R&F, men belgieren fastslår, at Tottenham betyder meget for ham, selvom han nu skal videre.

Af Alexander Paaske

Lucas Jensen har kontraktudløb i Vendsyssel FF til sommer, og selvom kantspilleren er glad for at være i det nordjyske, holder han alle døre åbne.

Af Alexander Paaske

Liverpools Andy Robertson glæder sig over sin femårige kontraktforlængelse og føler, han kan blive endnu bedre.

Af Alexander Paaske

Forsvarsspilleren Chumi var i karantæne, og kunne ikke spille i FC Barcelonas pokalkamp mod Levante i sidste uge. Det bekræfter det spanske fodboldforbund, med klubben er ikke enig i den vurdering

Af clbold.dk

Liverpool-manager Jürgen Klopp kan ikke få armene ned efter den femårige kontraktforlængelse med Andy Robertson, der skete i rekordfart.

Af Alexander Paaske

José Mourinho havde store forventninger til Mohamed Salah, da portugiseren var manager for ham i Chelsea. Men den nuværende Liverpool-spiller ville hellere skifte i jagten på spilletid

Af clbold.dk

Jose Mourinho har ingen planer om at indstille sin karriere som træner foreløbig, da han stadig hører til blandt de allerbedste.

Af Alexander Paaske

Pages