• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Pierre-Emile Højbjerg vil acceptere, hvis han igen trækker nitten på det danske landshold og må se til fra bænken i de kommende landskampe.

Af Morten Jørgensen

Thomas Delaney forventer ikke at vikariere som anfører på landsholdet.

Af Benjamin Lillelund

Der er en drøm om igen at være cheftræner inde i Jon Dahl Tomasson, men det behøver ikke nødvendigvis være som landstræner.

Af Morten Jørgensen

Det danske U21-landshold spiller onsdag venskabskamp på udebane mod Spanien. Her er landstræner Niels Frederiksens 11 udvalgte.

Af Ole Hoffskov

Johnny Thomsen er i gang med sin syvende sæson som Randers FC-spiller. Han var stoppet ved de seks, hvis Ricardo Moniz stadig var cheftræner i klubben.

Af Ole Hoffskov

Liverpool er ifølge et engelske medie klar til at byde på franske Ousmane Dembele, der må se langt efter spilleminutter i Barcelona.

Af plbold.dk

Det var hårdt, baglårene krampede, og han var helt smadret bagefter. Men i mandags kom Oliver Thychosen for første gang i mere end to år gennem en hel fodboldkamp. Det var en stor personlig sejr efter 27 måneders skadeshelvede.

Af Anders Dehn

Kenan Kodro føler, at han har grebet de muligheder, han har fået i FC København. Han lider en smule under den fysiske spillestil.

Af Ole Hoffskov

Hvis Marko Arnautovic skal indfri sit potentiale, skal han finde en klub, der kæmper med i Europa, lyder det fra spillerens bror og manager.

Af plbold.dk

Jeppe Tverskov drømmer om succes med OB, og så håber han, at det kan føre til interesse fra udlandet.

Af Ole Hoffskov

Pages