• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

35-årige Dennis Flinta har forlænget med Silkeborg IF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

35-årige Dennis Flinta har forlænget med Silkeborg IF, selv om han slet ikke har spillet i 2018.

Af Ole Hoffskov

Han er blevet 35 år, og han har slet ikke været på banen for Superliga-oprykkerne fra Silkeborg IF i 2019, så mange har nok taget det givet, at Dennis Flinta ville lade sig fodboldpensionere ved kontraktudløb 30. juni.

Sådan bliver det imidlertid ikke.

Silkeborg IF oplyser, at Dennis Flinta, der er anfører for klubben, når han er på banen, har forlænget sin kontrakt, således de to parter har papir på hinanden frem til udgangen af 2019. Dermed tager han altså den første halve sæson i Superligaen med.

- Jeg føler stadig, at jeg har noget at give, og jeg er glad for at få muligheden for at vise det. Jeg har haft et forår, hvor skader har forhindret mig i at spille. Nu får jeg chancen, og så er det op til mig at gribe den, siger Dennis Flinta til Silkeborg IF's hjemmeside.

Klubben fra Søhøjlandet var ikke sene til at tage imod Flintas udstrakte hånd. 

. Når en mand som Dennis med den betydning, han har for SIF, og den historie, han har i klubben kommer til os og siger, at han stadig har noget at give, så skal han også have en chance for at vise det. Det får han nu med den nye aftale, og hvem ved, hvis det går godt, kan det jo sagtens være, at det bliver til endnu mere, siger sportschef Jesper Stüker.

Dennis Flinta står noteret for 375 kampe for Silkeborg IF, og det er kun overgået af Morten Bruun med sine 424 optrædener.