• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Ærgerlig Strudal: Vi var kommet igennem den sværeste periode

Tidligere onsdag blev Mark Strudal fyret i Lyngby Boldklub. Han er selv ærgerlig, for resultaterne var begyndt at være der.

Af Kenneth Jensen

Lyngby Boldklub har været igennem et turbulent 2018.

I det tidlige forår var Lyngby tæt på at gå konkurs og mistede flere spillere, der forlod klubben gratis, og da det blev sommer, endte det med en nedrykning. Det kostede Thomas Nørgaard jobbet som træner, og der var stor udskiftning i spillertruppen i løbet af sommeren i den klub, Mark Strudal blev træner for.

Efteråret har dog været svært for Lyngby, der længe har ligget under stregen sammen med FC Helsingør, men som de sidste uger har kravlet over stregen og overvintrer på ottendepladsen.

Det bliver bare ikke med Mark Strudal i spidsen for holdet, for det kaotiske 2018 blev afsluttet med en trænerfyring af Strudal, og den nu tidligere Lyngby-træner blev ifølge klubben ikke opsagt, fordi "man var skuffet over Strudal i Lyngby." Der var bare ikke noget match, fortalte klubben i en pressemeddelelse.

Selv er Strudal skuffet, for han så lys for enden af tunnellen i forhold til det sportslige.

- Jeg overtog et hold, der var rykket ned og kun havde vundet én kamp ud af 26 mulige. Klubben havde overlevet en konkurs-trussel og skulle spare 50 procent på spillertruppen. Så det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke vidste, at det ville blive 'tough shit'-projekt. At det ville blive en balancegang, hvor jeg jeg kontant skulle holde tungen lige i munden. Og det ærgerlige er, at jeg faktisk føler, at vi var kommet igennem den sværeste periode. Vi har taget nogle sindssyge kvantespring, og holdet har rykket sig helt vildt, siger Mark Strudal til BT.

Mark Strudals mandskab hentede i alt 23 point i 19 kampe - seks point i de seneste fire kampe.

Assistenttæner Christian Nielsen skal sammen med fysisk træner Thomas Kjærbye og målmandstræner Claus Fallentin stå i spidsen for klubben, men det er på midlertidig basis. Dog lyder det på klubben, som om det i hvert fald er frem til sommer.

Tipsbladet.dk har også forsøgt at få en kommentar fra Mark Strudal, men han er ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus