• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Alle gode gange tre for Dalgaard og Skive: Den bedste mulighed for mig

Alle gode gange tre for Dalgaard og Skive: Den bedste mulighed for mig
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Dalgaard er tilbage i Skive IK, hvor angriberen skal stå for at score nogle mål og hjælpe til, at klubben ender langt oppe i tabellen.

Af Kenneth Jensen

Den danske angriber Thomas Dalgaard fik sin professionelle debut i Skive IK. Han vendte tilbage til Skive IK i 2008, efter hans aftale med tyrkiske Manisaspor blev ophævet. Og i lørdags skrev han igen under på en aftale med Skive IK, efter han senest var på kontrakt i Vendsyssel FF.

Der lader til at være noget særligt i forholdet mellem den 33-årige tidligere Superliga-topscorer og NordicBet Ligaens Skive IK.

For de to gange tidligere, han har spillet i klubben, har han hakket mål ind på stribe.

Nu er forhåbningen så, at Dalgaard igen kan levere for en klub, der i sidste sæson legede med i toppen af NordicBet Ligaen.

Lørdag skrev klubben etårige aftaler med Mikkel Frandsen og Thomas Dalgaard, og håbet for Thomas Dalgaard er, at han får succes hos sin nye arbejdsgiver.

- Skive var meget interesseret i mig, og det var den bedste mulighed, jeg havde, siger Thomas Dalgaard til tipsbladet.dk om sit skifte:

- Jeg håber, jeg kan bidrage med det, jeg skal bidrage med: Mål, selvfølgelig. Og så håber jeg, de unge spillere kan lære noget af mig, bare ikke mine dårlige vaner.

Angriberen har et utroligt snit i Skive, hvor det i første periode blev til 42 mål i 41 kampe for klubben. Efter opholdet i Tyrkiet blev det til 43 mål i 86 kampe for Skive. Dalgaard trænede med i Helsingør, men enderne kunne ikke mødes, og derfor blev det altså Skive, som fik Thomas Dalgaard til klubben.

Og med Skive vil Thomas Dalgaard gerne spille med i toppen, omend det umiddelbart ser ud til, der er mange er buddet.

- Vi må se, om vi skal spille med i den gode eller den dårlige ende. Det er næsten at slå en terning, synes jeg, for der er mange gode hold i rækken. Jævnbyrdigheden er det, der kendetegner rækken, så det bliver meget dagsformen, der afgør, om man vinder eller taber, siger Thomas Dalgaard.

Sæsonen indledes om godt to uger, og Thomas Dalgaard melder om en formkurve, der er opadgående efter at have trænet med i Helsingør.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?