• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Alsidige Olsen skifter fra Helsingør til HB Køge

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ricki Olsen forlader FC Helsingør ved kontraktudløb og fortsætter hos HB Køge, hvor han har skrevet en etårig aftale.

Af Anders Dehn

Efter fire år, det sidste i Superligaen, forlader Ricki Olsen FC Helsingør denne sommer. Men den alsidige spiller behøver ikke gå klubløs, for han har allerede fået fremtiden på plads.

På sin hjemmeside præsenterer HB Køge Ricki Olsen som ny mand i klubben, hvor han har fået en etårig aftale. Tilgangen glæder sportsdirektør Per Rud, der forventer, at Olsen, der ellers kan spille flere positioner, skal konkurrere om højre back i HB Køge.

- Ricki er en rutineret og klog fodboldspiller, som altid arbejder stenhårdt. Han er meget alsidig og kan dække flere pladser - både på midtbanen og i bagkæden. Vi har hentet ham ind som højre back, og jeg er overbevist om at han bliver en klar forstærkning til vores hold, og jeg er også sikker på, at han bliver en spiller, som vores mange unge drenge kan lære af, siger Rud.

29-årige Olsen har 69 Superliga-kampe på cv'et og endnu flere divisionskampe fra en karriere hos Brøndby IF, Randers FC, Viborg FF, Næstved BK, Nordvest FC og altså FC Helsingør.

Nu kan han altså se frem til et par kampe mod sine gamle holdkammerater i Helsingør, og noget tyder på, at det bliver nogle glædelige gensyn.

- Det har været en uforglemmelig rejse at gå hele vejen fra anden division til Superligaen, og det har været de bedste fire år i min karriere. Jeg har kun positive ting at sige om klubben, og det har været en fornøjelse at bidrage med det jeg nu har kunnet byde ind med. Jeg ønsker hele FC Helsingør og vores fans alt det bedste fremover. Jeg er sikker på, at klubben nok skal komme tilbage til Superligaen i en endnu stærkere udgave, sagde Ricki Olsen som afsked med klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus