• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Amerikaner skifter til Vendsyssel - amerikaner forlader Vendsyssel

Foto: Vendsyssel FF

Farvel til Seyi Adekoya, der aldrig blev nogen stor succes i Vendsyssel FF.

Af Kenneth Jensen

Han lavede godt nok lidt mål i NordicBet Ligaen for Vendsyssel FF, men et stort gennembrud fik angriber Seyi Adekoya aldrig i dansk fodbold, som han nu forlader.

Superliga-nedrykkerne skriver på sin hjemmeside, at den 24-årige angriber har fået sin kontrakt revet over, og han skifter i stedet til den amtesiske klub Balzan FC, fremgår det af hjemmesiden.

- Seyi har fået begrænset med spilletid, og har haft et ønske om at komme ud af sin kontrakt og prøve lykken et andet sted. Det ønske har vi imødekommet. Vi takker Seyi for indsatsen i Vendsyssel FF og ønsker ham alt held og lykke i fremtiden, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Seyi Adekoya spillede 27 kampe - 14 i Superligaen - og han nåede at score fem gange for klubben.

I stedet har Vendsyssel netop bekræftet, at klubben har skrevet kontrakt med angriber Bradford Jamieson IV, 23 år, der senest var i LA Galaxy og skifter til nordjyderne på en fri transfer.

- I Bradford får vi en ung spiller ind med et stort potentiale - hvilket ni U20 landskampe og tre mål for USA også vidner om. Han er dygtig rent teknisk, har klare kompetencer i mand-mand-spillet og så har han god fart, siger Ole Nielsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus