• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Amerikansk investor: Overtagelse af dansk klub kan være tæt på

Jordan Gardner har store planer med FC Helsingør, som han blandt andet vil bruge til at udvikle amerikanske talenter.

Af Oliver Okstrøm

Superliga-nedrykkerne fra Helsingør kan muligvis snart få en ny ejer. I den seneste tid har den amerikanske investor Jordan Gardner holdt godt øje med klubben, og hvis man skal tro amerikaneren, så kan en overtagelse være ganske tæt på.

Det fortæller Gardner om et interview i en Sports Illustrated-podcast. 

Her fortæller han, at der er en klub i Danmark, som han er meget interesseret i. Dog uden at nævne navnet, men det er meget sandsynligt, at det er Helsingør, der er tale om, da man tidligere har set ham besøge klubben i november.

- Jeg har været i Danmark tre gange de sidste tre måneder, så jeg er meget spændt, og jeg har været meget aktiv omkring det her, så vi kan få det op at køre i meget nær fremtid, lyder det fra Gardner.

Planen for ham er foruden at udvikle klubben, at man også kan tiltrække en række unge spillere fra USA, som man siden kan sælge videre. Her lader det til, at det er spillere i teenage-alderen, som han vil arbejde med.

Tilbage i november kom det også frem, at der er en gruppe af lokale investorer, der også har meldt sig på banen, hvoraf der er flere Helsingør-sponsorer med, som arbejder på, at klubben skal holdes på danske hænder.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus