Anders Due vender hjem til Falster og Nykøbing FC, der samtidig har valgt at gøre de fleste spillere til deltidsproffer, hvilket er helt enestående for en 2. divisionsklub.

Der bliver satset stort i Nykøbing FC. Falster-klubben fik sidste år ny ejerkreds med den kendte kok Claus Meyer, komikeren Mick Øgendahl, tidligere storspiller Biri Biri og forhenværende landsholdsspiller Claus Jensen, og nu er der igen markant nyt fra Sydhavsøerne.

Anders Due, der har en fortid i Vitesse Arnhem, FC Nordsjælland og som dansk mester med AaB, skifter til 2. divisionsklubben. Han kommer på en fri transfer, efter FC Vestsjælland gik konkurs. 

33-årige Due er fætter til Claus Jensen og har fået en kontrakt til sommeren 2017. 

Samtidig meddeler Nykøbing FC, at man har lavet "en stor del af aftalerne på deltid, således at hovedparten af truppen fremover træner seks gange ugentligt." Derudover vil kontrakterne fremover blive på mindst to år, så trænerne kan planlægge langsigtet og arbejde med spillerne over længere tid.

Det er ellers ganske sjældent i landets tredjebedste række, at kontrakterne løber meget længere end halve og hele år. Ifølge BT er det endda aldrig tidligere set, at en 2. divisionsklub indfører deltidsprofessionalisme.

Det er Nykøbing FC helt store mål at rykke op i Superligaen i år 2020. I foråret er holdet med i oprykningsspillet til 1. division, hvor man dog har fem point op til den nederste oprykningsplads.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?