• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Avis: Vejle-topscorer udlejes til belgisk klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er Vejle-topscorer Allan Sousa på vej til belgiske St. Truiden på en lejeaftale.

Af Victor Risager

Det har ligget i kortene, at Vejle Boldlub ville sælge topscorer Allan Sousa denne sommer, efter at klubben rykkede ud af Superligaen, og torsdag forlød det, at han var på vej til belgisk fodbold.

Ifølge Het Nieuwsblaad skulle Allan Sousa være på vej til St. Truiden, der i sidste sæson sluttede på syvendepladsen i den bedste belgiske række. Og det samme erfarer Vejle Amts Folkeblad nu også.

Læs også: Avis: Vejle sælger Allan Sousa til belgisk klub

Den danske avis erfarer imidlertid, at der er tale om en lejeaftale af én sæsons varighed. Det vides ikke, om der også er en købsklausul i lejeaftalen.

I sidste sæson var Allan Sousa en af Vejles store profiler i Superligaen, hvor den 22-årige angriber bidrog med 10 mål, hvilket altså gjorde ham til klubbens topscorer. I alt står han noteret for 21 mål for Vejle.

Allan Sousa bliver ikke den første profil, der forlader Vejle denne sommer, og klubben fra Nørreskoven har allerede sagt farvel til spillere som Imed Louati, Vladis Emmerson og Vladlen Yurchenko.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.