• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Benjamin Lillelund

Bekræftet: Vejle sælger angriber til Sverige

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Gustaf Nilsson er blevet solgt til BK Häcken, meddeler Vejle Boldklub.

Af Benjamin Lillelund

Gustaf Nilsson er fortid i dansk fodbold. Efter tre år i Danmark vender angriberen hjem til Sverige, hvor han har skrevet kontrakt med BK Häcken.

Det oplyser Vejle Boldklub på sin hjemmeside tirsdag eftermiddag.

1. divisionsklubben nævner ikke, hvor mange penge de modtager for Gustaf Nilsson, men den tekniske chef, Jacob Krüger, understreger, at det er en god handel for klubben.

– BK Häckens bud levede op til de krav, vi havde, til en eventuel transfer for Gustaf Nilsson på nuværende tidspunkt i transfervinduet, og derfor har vi accepteret den. Det er et godt salg for Vejle Boldklub, og vi har lavet en tilfredsstillende økonomisk case på Gustaf Nilsson, siger Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

Gustaf Nilsson kom til Vejle Boldklub for et år siden, og han nåede at spille 22 kampe med syv mål til følge.

– På banen nåede Gustaf Nilsson desværre ikke for alvor at få et kontinuerligt forløb, da han blev generet af skader. Men når han var klar, viste han sine evner som frontløber. Han scorede et par meget afgørende mål i sidste sæson og har i hele perioden i VB været en meget vellidt spiller i truppen.

- Vi nåede at se ham i flere af sommerens træningskampe, og han så skarp ud, inden han desværre blev skadet. Nu er han klar igen og har fået en god transfer. Gustaf har arbejdet hårdt for at ændre sin egen og holdets situation, og han har altid accepteret trænerens beslutninger.

- Vi glæder os over, at Gustaf Nilsson får en god karrieremulighed i en svensk topklub, som hans talent rækker til, men ærgrer os samtidig over at sige farvel til en respekteret spiller i truppen, siger Jacob Krüger.

I angrebet råder Vejle Boldklub nu over Kjartan Finnbogason, Adam Jakobsen og Brenner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus