• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Chokeret Brabrand-chef om Enevoldsen-skifte: Som et slag i baghovedet

Chokeret Brabrand-chef om Enevoldsen-skifte: Som et slag i baghovedet
Foto: Getty Images

Tom Søjbjerg er mildest talt chokeret over, at Lukas Enevoldsen mandag aften forlod Brabrand til fordel for FC Fredericia.

Af Mads Bye Marboe

Brabrand IF får tidligt onsdag aften besøg af NordicBet Liga-mandskabet fra FC Fredericia i Sydbank Pokalen, og her bliver det med en noget uventet modstander i den røde Fredericia-trøje.

I transfervinduets allersidste time blev den nu tidligere Brabrand-profil nemlig tilbudt en kontrakt hos Jonas Dals mandskab, som han valgte at takke ja til.

Og det kommer som et chok for cheftræner Tom Søjbjerg, der mandag havde en uvidende Enevoldsen med til træning.

- Jahhhh det er jeg godt nok slået lidt ud af at høre. Jeg har næsten mistet mælet. Man føler nærmest, at man har fået et slag i baghovedet, fortæller Brabrand-bossen til klubbens hjemmeside.

Søjbjerg havde gerne set, at Frederica havde givet klubben mere tid til at hente en erstatning ind, men han accepterer samtidig, at det er vilkårene for en klub som Brabrand.

Cheftræneren glædede sig til gengæld over, at han ikke fik delt sin game plan med truppen til mandagens træning.

- Det kan da sagtens være, at Lukas (Enevoldsen red.) starter inde for FC Fredericia i morgen, så jeg er da glad for, jeg ikke nåede at dele min game plan for kampen med truppen under træningen mandag. Lukas kender selvfølgelig vores spillestil og taktik rigtig godt, og Anders Holvad (FC Fredericia-spiller red.), der jo også har spillet i Brabrand og har set de fleste af vores kampe i år, har også et godt indblik i det hele.

- Så det er klart, at jeg kommer til at lave nogle justeringer til kampen i forhold til, hvad vi normalt ville gøre. Lige nu er jeg dog ikke sporet helt ind på kampen endnu – jeg skal lige komme mig over nyheden.

- Det bliver jo sværere hele tiden, når vi hele tiden får amputeret vores bedste spillere, men vi må jo tage det i stiv arm. Det er sådan, det er her i Brabrand, og vi har efterhånden vænnet os til det. Vi skal huske på, at det også er positivt, når vi igen kan sende en spiller videre til næste niveau, og det siger jeg også hele tiden til spillerne – det kan gå hurtigt her. Der er mange, der holder øje med Brabrands spillere.

Søjbjerg fortæller desuden, at truppen indeholder flere spillere, som kan steppe op og tage over efter Enevoldsens exit.

Superliga

Mere Superliga

Fokus